fbpx

                          Herbron je lichaam en ziel.

Slaap

De vrijheid van de mens is de gezondheid der ziel.

-Voltaire-

Wat doet slaap met mijn lichaam?

Iedere mens verlangt naar vrijheid en geluk. Slapen speelt hierin een zeer belangrijke rol, het draagt bij aan een goed gevoel.  Een goede nachtrust is dus noodzakelijk. Door onze dagelijkse activiteiten die gepaard gaan met  lichamelijke en mentale inspanningen maar ook met stress komt het fysieke en mentale lichaam onder druk te staan (bewust of onbewust).  Hierdoor zakt de energie of frequentie in het lichaam. Vooral door mentale overbelasting geraak je uit balans en krijg je een vermoeid gevoel (zie mindset).  

Tijdens het slapen komt de geest tot rust, wordt energie opgeladen en worden cellen vernieuwd.  Onze emoties worden verwerkt en onze organen worden gezuiverd en ontgift. Hoewel het vaak onduidelijk is en moeilijk te doorgronden, gebeurt er ook geestelijk veel tijdens de nachtrust.  Dankzij wetenschappelijke onderzoeken weten we meer over de processen in het fysieke lichaam tijdens de slaap. 

Ken jij je omega 6/3 balans?

Indien zou blijken dat je lichaam uit balans is, kan je Viva+ gebruiken als natuurlijke ondersteuner om de zwaarste periodes te overbruggen. Dit kan je zowel overdag innemen volgens het voorgeschreven advies als voor het slapengaan om je mindset rust te geven.

Doe hier de test

Ik slaap niet goed, hoe komt dat?

Een slechte nachtrust kan verschillende oorzaken hebben ; emoties en mentale stress is één van de grootste oorzaken van slecht slapen maar ook pijn is een kwelling. Een slecht bed, oriëntatie en energiestromingen in de slaapkamer kunnen ook een rol spelen. Het is niet alleen het wakker liggen maar ook het wakker worden op bepaalde tijdstippen. Een mindset en daardoor een  lichaam onder druk kan te hoge activiteiten in de organen veroorzaken waardoor je wakker wordt. De Chinese geneeskunde heeft al in de oudheid een organen-klok ontworpen. Er zijn 12 orgaansystemen die per dag elk 2 uur een verhoogde activiteit vertonen. Op het moment dat een bepaald orgaansysteem actief is (dus vloed) vindt in het tegenoverliggende systeem juist een verminderde activiteit plaats. Het uiten van emoties wordt binnen de Chinese geneeskunst als heel belangrijk gezien ; emoties kunnen in je organen worden opgeslagen om als buffer te dienen, met ziekte tot gevolg.  Met frequentietherapie (zie Healy) kan je nu zelf je lichaam uitmeten om te kijken wat er speelt en zo ondersteuning geven aan de organen met hun specifieke frequenties. Een juiste omegabalans is ook van groot belang om te starten met een goede basis. 95% van de bevolking is niet in balans met omega 6/3 wat vaak de grootste oorzaak is van een slechte nachtrust.

Ik word steeds ‘s nachts wakker, wat kan ik doen?

Aarding  is een mooie aanvulling om je te helpen je nachtrust optimaal te gebruiken om terug in balans te komen ; je tijdens je slaap eenvoudig aarden via een gegrond aardingslaken is een uiterst efficiënte manier om je gezondheid snel en drastisch te verbeteren.  En dit zonder medicatie en gebaseerd op het meest natuurlijke effect op je lichaam zoals de aarde dit al onverstoord doet sedert de oorsprong van ons bestaan.

Aardingslakens zijn ontwikkeld om snel en natuurlijk de bio-elektrische balans in je lichaam te harmoniseren, de essentie van alle levensprocessen in ons. Deze lakens verlagen de lichaamsstress onmiddellijk en geven de nodige zuurstof aan je organen, spieren en weefsels door een betere doorbloeding. Ze neutraliseren ontstekingen tot in de kern en laten je lichaam vliegensvlug herstellen tijdens de slaap of op het werk.

Een aardingslaken gebruiken staat daarom,  door de natuurlijke werking, gelijk aan jaren kwaliteit aan je leven toevoegen in optimale gezondheid.

* De verschillende onderzoeken lieten heel duidelijk zien dat het contact met de aarde, Aarden/Earthing, een belangrijke verandering in de elektrische staat van het lichaam creëert en de natuurlijke zelf helende en zelf regulerende vermogens van het lichaam herstelt.

We weten dat Aarden ervoor zorgt dat vrije elektronen van de Aarde het lichaam kunnen binnen stromen. We weten dat ontstekingen veroorzaakt worden door vrije radicalen en dat vrije radicalen geneutraliseerd worden door elektronen van welke bron dan ook. Elektronen zijn de bron van de neutralizerende kracht van antioxidanten.

Zowel in de Earthing onderzoeken als van de feedback van duizenden personen die zijn gaan Aarden, krijgen we constant te zien dat de pijn van mensen wordt verminderd. Deze vermindering van pijn laat duidelijk zien (maar is daarmee nog niet een echt bewijs) dat ontstekingen verminderen. Ondanks dat er nog niet een bewijs is dat Aarden ontstekingen vermindert, wijzen alle onderzoeken wel in die riching.

Zo is er begin 2019 een wetenschappelijk onderzoek uitgevoerd in Oostenrijk door wetenschappers van de Universiteit van Salzburg naar de effecten van geaard slapen na intensieve fysieke inspanningen. Het resultaat was dat geaard slapen resulteerde in een sneller herstel van spierpijn en ontstekingen die ontstaan na intensieve fysieke inspanningen. Zij concluderen dat geaard slapen gezien kan worden als een simpele methode om acute en lange termijn herstel na intensieve fysieke inspanningen te bevorderenEr zijn inmiddels in de Verenigde Staten meer dan 20 wetenschappelijke onderzoeken gedaan, waaruit de positieve effecten van aarden op de gezondheid zijn gebleken.

Aarding is een doorbraak in natuurlijke gezondheid.

-Clint Ober-

Onze volgende noodzakelijke behoefte is beweging

Ontdek hier hoe beweging kan bijdragen tot het verbeteren of behouden van je algehele gezondheid.

Be the change you want to see in life.

We verbinden mensen met partners die informatie en producten aanbieden waarvan het nut wetenschappelijk bewezen werd. 

Voel je je aangesproken door onze missie?

Wil je graag deelnemen aan onze doelen?

Welkom bij 

HEALTH TREATMENT