fbpx

 

 

Leef je leven in hoge frequenties

 

 

Mindset

“If you want to find the secrets of the universe, think in terms of energy, frequencies and vibration.”

-Nikola Tesla-

Wat zijn frequenties?

Iedereen werkt bewust of onbewust met frequenties. Mooie voorbeelden zijn een radio of tv met de zender of de afstandsbediening van een auto, garage, muziek, tv, bluetooth…. Dit alles bestaat uit frequenties: telefoneren, email schrijven…. Maar ook als je een gevoel binnen krijgt zoals angst, blijdschap, verdriet….. Als je iets hoort, waarneemt. Vibraties zijn ook frequenties. Onze communicatie, belevingswereld, … heel het leven bestaat uit frequenties. Alles heeft zijn unieke code waardoor het uitgestuurd kan worden: bewegen, gevormd, ontvangen, begrepen, veranderen…met andere woorden: leven. Wetenschappers ontdekten dit al eeuwen geleden. Rond 1900 ontdekten ze dat het uitlezen van de frequenties van het lichaam en terugsturen van hogere frequenties het lichaam kan genezen van kwalen en ziekten. Door omstandigheden is dit lange tijd naar de achtergrond geschoven maar heeft nu terug een grote opkomst. Een natuurlijke manier om jezelf te ondersteunen.

Hoe werken frequenties?

Een frequentie is een rimpel die door een elektronische puls of geluidsgolf wordt geproduceerd.  Een specifieke frequentie, microstroom, ook bekend als F.S.M.T. (Frequency Specific Micro-Current Therapy), bestaat uit de introductie van een zeer zachte stroom (elektrisch) die naar een beschadigd weefsel wordt verzonden om een genezingsproces in datzelfde weefsel te versnellen. Frequentiegeneeskunde of frequentietherapie is zonder medicatie, pijn of chirugische ingreep om het natuurlijke genezingsproces van het lichaam te versnellen. De trillingsfrequentie van het menselijk lichaam is voornamelijk gelegen tussen 3 Hz-17 Hz. Volgens de International Standard ISO 2631 bevindt het gevoelige bereik zich in 6 Hz-8 Hz in de verticale trillingen van het menselijk lichaam. Met het  behulp van Healy,  het klein-, medisch-, draagbaar apparaatje dat wordt bediend met een smartphone, heb je de mogelijkheid om jezelf uit te meten en deze lage energie, elektromagnetische frequenties naar je lichaam terug te sturen. Het apparaatje gebruikt elektromagnetische golven om  pijnen en andere klachten te verlichten met een beperkte kostenplaatje en eenvoudig te bedienen via een app op je GSM. Het heeft een medisch goedgekeurd certificaat om het veilig in huiselijke kring te gebruiken. Neem gerust contact met ons op voor een gratis uitmeting of meer informatie.

Maak kennis met Healy

Wat heeft mijn fysieke lichaam met mijn mindset te maken?

Je bewust worden van de wereld van frequenties is het verwelkomen van de universele kracht.

Jijzelf hebt invloed op je eigen leven en je lichaam en dus ook op jouw frequenties.  Je mindset/mentaal lichaam is een van de invloeden welk je fysiek lichaam beïnvloed. Elke gedachte beïnvloed je lichaam.

“Ziekte is niets dan disharmonie, en het geheim van gezondheid schuilt in harmonie.”

 Inayat Khan-

Jouw lichamen

Een mens heeft verschillende lichamen welke het leven beïnvloeden, vier van deze lichamen zijn:

Het emotioneel lichaam wordt gevormd doorheen het leven en zelfs vorige levens.

Het fysiek lichaam wordt mede onbewust of bewust gestuurd door het mentaal-, emotioneel-, geestelijk lichaam.

Het mentaal lichaam wordt beïnvloed door de kennis en het geloof dat men heeft opgenomen doorheen zijn levensloop.

Het geestelijk lichaam wordt onbewust gestuurd door het ego/verstand of bewust door het hart naarmate de kennis dat men heeft.

Elke persoon oefent invloed uit op zijn omgeving en ook op zijn fysieke lichaam met zijn gedachten. Door je te laten sturen door je hart zal het lichaam van nature in hoge frequenties vibreren. Als je angstig, boos, verdrietig, ongerust, besluiteloos of gehaast bent, dus te veel onder druk of stress staat, doordat je je laat leiden door je ego, verlaag je de frequenties van je lichaam en ook je omgeving. Dit maakt dat je immuniteit van je lichaam verlaagt of verzwakt en dan is de mogelijkheid dat er kwalen en ziekten ontstaan zeer reëel. Hierdoor ben meer vatbaar voor invloeden van buitenaf: bv door slechte voeding, vervuiling, virussen… Er zijn ook ziekten die met de genen meekomen, die erfelijk zijn waar reguliere geneeskunde een belangrijke rol in speelt maar zeker ook je eigen ingesteldheid. Meer info over Healy? Neem contact op.

“Hoe meer kennis, hoe minder angst.”

-Health Treatment- 

Belangrijk

Heb je reeds een Healy?

Wil je graag met Healy aan de slag gaan? Zorg er dan zeker voor dat je eerst je omega 6/3 test. Uit onderzoek blijkt dat 95% van de wereldbevolking geen goede omega-balans heeft. Dit betekent dat de celmembranen van het lichaam gestagneerd zijn. Een zacht celmembraan is van belang om frequentie therapie te laten slagen.

Wat is een omega test?

Het belang van goede omega-vetzuren én de balans hierin wordt maar al te vaak vergeten. Het is de basis waar heel het fysieke en mentale lichaam wordt op gedragen. Ondanks artsen weten dat 95% van de bevolking onvoldoende omega 3 in het lichaam heeft, wordt hier (meestal) verder niets mee gedaan omdat de impact hiervan (nog) niet voldoende begrepen wordt. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat tekort aan omega 3 zeer ernstig is voor de algehele gezondheid, zowel mentaal als fysiek. De reguliere geneeskunde staat hier momenteel nog niet bij stil. Gelukkig wordt er wel bekendheid aan gegeven door orthomoleculaire specialisten.  De vele verschillende omega 3 supplementen op de markt bereiken niet altijd de gewenste resultaten. Dit is geweten en getest, mede door het laboratorium Vitas Analytical Services in Noorwegen. Met hun ruim 25 jaar ervaring in biomarker analyse en geavanceerde kennis en technologie staan zij zeer hoog aangeschreven. Zij werken samen met Zinzino en hebben voor hen een exclusieve droge bloedtest ontworpen welk 11 verschillende vetzuren meet, inclusief een gedetailleerd verslag.  Ze garanderen dat elk bloedmonster onafhankelijk en anoniem wordt geanalyseerd en de privacy wordt gewaarborgd.  De kennis over je lichaam start met de unieke Zinzino Balans test, een goede balans in je omega’s, gezonde darmflora, soepele cellen en dus ook een gezond brein.

In het filmpje zie je hoe een test wordt gedaan.

Hoe genees ik mijn emotioneel lichaam?

Het emotioneel lichaam kan pas genezen als het begrepen wordt en dit gebeurt als er genoeg kennis is vergaard. Het is een proces dat wordt doorlopen. Hoe meer kennis, hoe meer begrip men krijgt. Met begrip komt vergeving wat maakt dat de pijn wordt verzacht en emoties niet meer getriggerd worden waardoor de uiteindelijke genezing kan plaatsvinden. Daarom is het van belang om te weten of de hersenen goed functioneren. Kennis kan alleen goed opgenomen worden als het lichaam in balans is. De noodzakelijke basis van gezonde hersenen zijn een goede omega en darm en nutriënten balans. Als deze waarden niet goed zijn, is de kans groot dat er inflammatie (ontstekingen) in de hersenen aanwezig zijn zonder men er weet van heeft en dan is er geen proces mogelijk om het emotioneel lichaam te genezen.  Je lichaam breng je in balans met het  Health protocol kit zodat je hersenen goed kunnen functioneren om je emotioneel lichaam te genezen. Het Health Protocol Kit van Zinzino brengt alle natuurlijke noodzakelijkheden bij elkaar om een gezond evenwicht te behouden, samen met een gezonde voeding en levensstijl. Zinzino biedt de beste, op testen gebaseerde, wetenschappelijk bewezen voedingssupplementen, huidverzorging- en lifestyle-producten.

Uw lichaam in balans met Zinzino:

Hoe werkt het?

Stap één: doe de Balance test om te zien hoe jij in balans bent. Hier vind je meer informatie om deze test te doen.

Stap twee: de juiste Omega 6/3 balans verkrijgen met Balance Oil+.

Stap drie: een gezonde darmflora verkrijgen/behouden met Zinobiotic+

Stap vier:de juiste samengestelde nutriënten dagelijks nuttigen met Extend+

Stap vijf: je hersenen ondersteuning geven tot je lichaam terug in balans is met Viva+

Stap zes: als je een te laag immuunsysteem hebt bescherm je jezelf met Protect+

Let op! Een lichaam uit balans vraagt minimum 8 maanden om geheel terug zijn evenwicht te vinden naargelang de persoonlijke noden.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Meer info & claims

Aanvullende feiten van het belang voor een goede omega balans voor de algehele gezondheid.

Wat is mijn geestelijk lichaam?

Een geestelijk lichaam wordt onbewust gestuurd door het ego/verstand of bewust door het hart naargelang de kennis men heeft. Het ego is afgescheiden en leeft met de illusie dat alles verkregen, verdedigd, gedaan, beslist moet worden. “Eerst zien en dan geloven.” Het verstand analyseert, zoekt informatie, wil controle, oordeelt, wil beslissingen nemen op basis van kennis die het heeft.

Het hart daarentegen is het leven zelf, de stuwende energie, het weten, de vrijheid dat creëert en de oneindige kracht dat het lichaam energie geeft. Het is het hart dat van oorsprong de juiste beslissingen neemt maar mensen zijn verdwaald. Het intellect, verstand heeft de leiding overgenomen door alle beslissingen te nemen waardoor de mens begrensd is geworden. Wij zijn elk op weg om uiteindelijk ons pad naar huis te vinden.

“Laat het medicijn van de toekomst onze eigen kracht zijn.”

-Health Treatment-

Hoe genees ik mijn emotioneel lichaam?

Belangrijk

Massaal krijgen mensen antidepressiva voorgeschreven en dit voor uiteenlopende redenen. Zelfs als de reguliere geneeskunde niet exact weet waar de klachten vandaan komen is een antidepressiva de oplossing…denkt men. Een lichaam uit balans zorgt werkelijk voor mentale problemen maar de oorzaak is meestal een veel ruimere problematiek. Darm en mentale klachten vallen meestal samen. Met het in balans brengen van de omega’s, darmen en nutriënten in het lichaam hebben we geduld nodig om lichamelijke maar ook mentale balans te verkrijgen. Zinzino heeft voor ondersteuning een natuurlijke antidepressiva Viva+ op de markt gebracht wat ook de slaapproblemen ondersteund om de eerste fase van de herstelperioden op te vangen.   Met Viva+ en zijn natuurlijke ingrediënten blijft je geest open om je emotioneel lichaam te verwerken wat bij een chemische antidepressiva bijna onmogelijk is.

Onze volgende noodzakelijke behoefte is gezonde voeding

Vind hier hoe gezonde voeding kan bijdragen tot het verbeteren of behouden van je algehele gezondheid.

Be the change you want to see in life.

We verbinden mensen met partners die op test gebaseerde wetenschappelijk bewezen producten en informatie aanbieden. 

Voel je je aangesproken door onze missie?

Wil je graag deelnemen aan onze doelen?

Welkom bij 

HEALTH TREATMENT