fbpxInformatie is kennis, kennis kracht.

– Health Treatment –


Meer info & claims

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

– skgfsdkgjkjsh –

Aanvullende feiten over de omega olieën van Zinzino

  • Synergetische formule die bijdraagt aan de normale hart-,2 hersen-1 en immuunfuncties3.
  • Helpt bij het handhaven van goede niveaus van EPA en DHA in je lichaam
  • Helpt optimale Omega-6:3-niveaus te behouden in je lichaam
  • Helpt het niveau van polyfenol in je lichaam te behouden en om de bloedlipiden te ondersteunen tegen oxidatieve stress4
  • Ondersteunt een gezonde en normale oogfunctie aangezien het 700 mg DHA bevat7
  • Ondersteunt een gezonde en normale oogfunctie aangezien het 1150 mg DHA8 bevat
  • Ondersteunt normale bloed-triglycerideniveaus,9 normale bloeddruk10 en normaal calciumniveaus in het bloed11
  • Draagt bij aan normale botten en tanden, en een normale spierfunctie en celdeling omdat de dagelijkse dosis 20 μg vitamine D3 bevat.12 13 14 15
  • Balance Oil+ Vegan: Synergetische mix van volledig natuurlijke en puur veganistische ingrediënten, en geregistreerd bij The Vegan Society.
  • Alle Balance Oil +Bevat alleen natuurlijke smaken

DHA draagt bij aan het behoud van de normale hersenfunctie. De claim mag alleen worden gebruikt voor voedsel dat tenminste 40 mg DHA per 100 g en per 100 kcal bevat. Om de claim te dragen, moet informatie worden verstrekt aan de consument dat het positieve effect wordt verkregen met een dagelijkse inname van 250 mg DHA. De inname van docosahexaeenzuur (DHA) draagt bij aan de normale hersenontwikkeling van de foetus en zuigelingen die borstvoeding krijgen. Informatie moet worden verstrekt aan zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, dat het positieve effect wordt verkregen met een dagelijkse inname van 200 mg DHA naast de aanbevolen dagelijkse inname van Omega-3 vetzuren voor volwassenen, dat wil zeggen: 250 mg DHA en EPA. De claim mag alleen worden gebruikt voor voedsel dat een dagelijkse inname biedt van ten minste 200 mg DHA.

EPA en DHA dragen bij aan de normale functie van het hart. De claim mag alleen worden gebruikt voor voedingsmiddelen die ten minste één bron van EPA en DHA bevatten zoals bedoeld in de claim BRON VAN Omega-3-VETZUREN, zoals opgenomen in de bijlage bij Verordening (EG) nr. 1924/2006. Om de claim te dragen, moet informatie worden verstrekt aan de consument dat het positieve effect wordt verkregen met een dagelijkse inname van 250 mg DHA.

Vitamine D draagt bij tot de normale functie van het immuunsysteem. De claim mag alleen worden gebruikt voor voedingsmiddelen die tenminste één bron van vitamine D bevatten zoals bedoeld in de claim BRON VAN vitamine D, zoals opgenomen in de bijlage bij Verordening (EG) nr. 1924/2006

Olijfolie polyfenolen dragen bij aan de bescherming van bloedlipiden tegen oxidatieve stress. De claim mag alleen worden gebruikt voor olijfolie, die tenminste 5 mg hydroxytyrosol bevat en de derivaten daarvan (bijv. complexe oleuropeïne en tyrosol) per 20 g olijfolie. Om de claim te dragen, moet informatie worden verstrekt aan de consument dat het positieve effect wordt verkregen met een dagelijkse inname van 20 g olijfolie.

Olijfolie polyfenolen dragen bij aan de bescherming van bloedlipiden tegen oxidatieve stress. De claim mag alleen worden gebruikt voor olijfolie die ten minste 5 mg hydroxytyrosol bevat en de derivaten daarvan (bijv. oleuropeïnecomplex en tyrosol) per 20 g olijfolie. Om de claim te dragen, moet informatie worden verstrekt aan de consument dat het positieve effect wordt verkregen met een dagelijkse inname van 20 g olijfolie.

DHA draagt bij tot de instandhouding van een normaal gezichtsvermogen. De claim mag alleen worden gebruikt voor voedsel dat ten minste 40 mg DHA per 100 g en per 100 kcal bevat. Om de claim te dragen, moet informatie worden verstrekt aan de consument dat het positieve effect wordt verkregen met een dagelijkse inname van 250 mg DHA. Inname van docosahexaeenzuur (DHA) draagt bij aan de normale visuele ontwikkeling van zuigelingen tot 12 maanden. Informatie moet worden verstrekt aan de consument dat het positieve effect wordt verkregen met een dagelijkse inname van 100 mg DHA. Wanneer de claim wordt gebruikt voor vervolgzuigelingenvoeding moet het voedsel ten minste 0,3% van de totale vetzuren zoals DHA bevatten.

DHA en EPA dragen bij aan het behoud van normale bloedtriglyceridenniveaus. De claim mag alleen worden gebruikt voor voedsel dat een dagelijkse inname biedt van 2 g EPA en DHA. Om de claim te dragen, moet informatie worden verstrekt aan de consument dat het positieve effect wordt verkregen met een dagelijkse inname van 2 g EPA en DHA. Wanneer de claim wordt gebruikt voor voedingssupplementen en/of verrijkte levensmiddelen moet de consument worden geïnformeerd een aanvullende dagelijkse inname van 5 g EPA en DHA gecombineerd niet te overschrijden. DHA draagt bij aan het behoud van normale bloedtriglyceridenniveaus. De claim mag alleen worden gebruikt voor voedsel dat een dagelijkse inname biedt van 2 g DHA en dat DHA bevat in combinatie met Eicosapentaeenzuur (EPA). Om de claim te dragen, moet informatie worden verstrekt aan de consument dat het positieve effect wordt verkregen met een dagelijkse inname van 2 g DHA. Wanneer de claim wordt gebruikt voor voedingssupplementen en/of verrijkte levensmiddelen moet de consument worden geïnformeerd een aanvullende dagelijkse inname van 5 g EPA en DHA gecombineerd niet te overschrijden.

DHA en EPA dragen bij aan de instandhouding van een normale bloeddruk. De claim mag alleen worden gebruikt voor voedsel wat een dagelijkse inname biedt van 3 g EPA en DHA. Om de claim te dragen, moet informatie worden verstrekt aan de consument dat het positieve effect wordt verkregen met een dagelijkse inname van 3 g EPA en DHA. Wanneer de claim wordt gebruikt voor voedingssupplementen en/of verrijkte levensmiddelen moet de consument worden geïnformeerd een aanvullende dagelijkse inname van 5 g EPA en DHA gecombineerd niet te overschrijden.

Vitamine D draagt bij tot de instandhouding van normale botten. De claim mag alleen worden gebruikt voor voedingsmiddelen die tenminste één bron van vitamine D bevatten zoals bedoeld in de claim BRON VAN vitamine D, zoals opgenomen in de bijlage bij Verordening (EG) nr. 1924/2006.

DHA draagt bij tot de instandhouding van een normaal gezichtsvermogen. De claim mag alleen worden gebruikt voor voedsel dat tenminste 40 mg DHA per 100 g en per 100 kcal bevat. Om de claim te dragen, moet informatie worden verstrekt aan de consument dat het positieve effect wordt verkregen met een dagelijkse inname van 250 mg DHA. Inname van docosahexaeenzuur (DHA) draagt bij aan de normale visuele ontwikkeling van zuigelingen tot 12 maanden. Informatie moet worden verstrekt aan de consument dat het positieve effect wordt verkregen met een dagelijkse inname van 100 mg DHA. Wanneer de claim wordt gebruikt voor vervolg-zuigelingenvoeding moet het voedsel tenminste 0,3% van de totale vetzuren zoals DHA bevatten.

Vitamine D draagt bij tot een normaal calciumgehalte in het bloed. De claim mag alleen worden gebruikt voor voedingsmiddelen die tenminste één bron van vitamine D bevatten zoals bedoeld in de claim BRON VAN vitamine D, zoals opgenomen in de bijlage bij Verordening (EG) nr. 1924/2006.

Vitamine D draagt bij tot de instandhouding van normale tanden. De claim mag alleen worden gebruikt voor voedingsmiddelen die tenminste één bron van vitamine D bevatten zoals bedoeld in de claim BRON VAN vitamine D, zoals opgenomen in de bijlage bij Verordening (EG) nr. 1924/2006.

Vitamine D speelt een rol in het proces van celdeling. De claim mag alleen worden gebruikt voor voedingsmiddelen die ten minste één bron van vitamine D bevatten zoals bedoeld in de claim BRON VAN vitamine D, zoals opgenomen in de bijlage bij Verordening (EG) nr. 1924/2006.

Disclaimer

Health Treatment heeft als doel mensen te informeren.
Health Treatment kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de geleverde informatie van haar partners.
Alle teksten en foto- & videomateriaal werden met toestemming geplaatst of zijn afkomstig van niet aan auteursrechten verbonden bronnen.

Be the change you want to see in life.

We verbinden mensen met partners die op test gebaseerde wetenschappelijk bewezen producten en informatie aanbieden. 

Voel je je aangesproken door onze missie?

Wil je graag deelnemen aan onze doelen?

Welkom bij 

HEALTH TREATMENT