fbpx

 

 

Je energie op z’n hoogst

 

 

Frequentie

Breng uw lichaam in balans

Ons lichaam, zoals eigenlijk alles op aarde, bestaat uit energie. Iedereen heeft een energieveld om zich heen en staat hiermee in verbinding met het geheel. Binnen jouw energieveld gebeuren er heel boeiende dingen.

Zo heb je jouw lichaam dat bestaat uit miljoenen cellen. Cellen die samen je organen vormen en individueel kleine energieveldjes vormen, die dan weer op zich in verbinding staan met jouw lichaamsveld. Elke cel heeft ook een bepaalde energiewaarde. Al die individuele waardes bepalen jouw lichaamsveld-waarde.

Door allerlei oorzaken kunnen cellen te weinig energiewaarde hebben. Als dat gebeurt dan vertoon je bepaalde ziektebeelden of treedt er vermoeidheid op of andere symptomen. Als je cellen niet in energie-balans zijn kan dit gedetecteerd worden met een energie-meter.

Een toestel dat je frequentie kan lezen. Met energie (frequentie) kan je lichaam terug in balans gebracht worden en worden de cellen opnieuw geladen tot een gezond energieniveau.

Deze geneeswijze is niet nieuw, in het begin van de vorige eeuw werd deze wijze reeds toegepast door Dr Royal Rigg, hij werkte nauw samen met Nikolas Tesla (uitvinder van “Free energy”). Zoals vele andere alternatieve geneeskunde (Reiki, Acupunctuur, Shihatsu, etc) als ook plantgeneeskunde (Homeopathie, Bach Bloesem, etc) werd Frequentie Therapie gedomineerd door de klassieke geneeskunde.

Gelukkig is hier verandering in gekomen en staan mensen open voor natuurlijke geneeskunde.

Met een zeer geavanceerd toestel kan jouw energieveld uitgelezen worden. 

Een uitlezing of meting duurt 15 minuten en geeft onmiddellijk beeld van jouw huidige toestand.

Om uw energie vlot door uw lichaam te laten lopen, is het belangrijk dat uw chakra’s in balans zijn.

Uw chakra’s zijn energieopeningen. Als deze openingen geblokkeerd zijn heb je geen goede doorstroming en ontstaan er kwalen.

Laat uw chakra’s uitlezen en kom te weten welke chakra’s blokkades hebben.

 

Frequentie therapie

Healy, een apparaatje ontwikkeld door Marcus Schmieke (Timewaver, Duitsland) en Nuno Nina (erkende frequentie therapeut in Portugal). Het was een droom van de twee heren om een toestel te ontwikkelen dat betaalbaar was en dat mensen overal konden meenemen.

Healy is klein en zeer handig in gebruik. Met de huidige technologie is het de heren gelukt om hun droom te verwezenlijken.

Een apparaatje dat het mogelijk maakt jou te ondersteunen met alle frequenties die je lichaam nodig heeft.

Daarnaast kan het toestel je lichaam uitlezen en de toepassingen personaliseren.

Dit geavanceerd apparaatje kan doormiddel van het zenden en ontvangen van radio frequenties van jouw elektromagnetisch veld, verstoringen in de samenhang van energiepatronen (of vibratie patronen), op afstand opsporen en behandelen.

Blijf op de hoogte

Hier zijn wij

Volg webinars

Kom mee in ons team

Meld je aan en ontvang regelmatig updates:


Klik hier

Zenitlaan 3 | 2340 Beerse

info(@)healthtreatment.info

+32 478 63 08 96

+32 479 85 48 96

Wekelijks worden infosessies gehouden.

Bezoek onze agenda-pagina om data en onderwerpen terug te vinden

Klik hier

Wij zijn steeds op zoek naar mensen die, net als wij, er van houden om algehele gezondheid in de kijker te zetten.

Klik hier

Voel je je aangesproken door onze missie?

Wil je graag deelnemen aan onze doelen?

Welkom bij 

HEALTH TREATMENT